Programın Amacı

Testlerin tanımı ve içeriğini aktararak doğru uygulama yöntemini aktarmak, sonuçları yorumlama ve raporlama becerisi sunmak.

Programın İçeriği

• Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
  • Aile Çiz
  • Benton Görsel Bellek Testi
  • Burdon Dikkat Testi
  • Frankfurter Dikkat Testi
  • Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi
  • Gesell Gelişim Testi
  • Goodenough – Harris Bir insan Çiz Testi
  • Kent Testi
  • Kinder Angst – Çocuklarda Korku Düzeyi Testi
  • Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
  • Peabody Resim Kelime Testi
  • Porteus Labirent Testi
  • R.B Cattel 2-A Testi
  • SDÖT (Sayı Dizisi Öğrenme Testi)

Katılımcı Profili

Psikiyatristler, psikiyatri hemşireleri, çocuk gelişim uzmanları, okulöncesi/anaokulu öğretmenleri, özel eğitim uzmanları, psikologlar, psikolojik danışmanlar, rehber öğretmenler, dil ve konuşma bozukluğu bölümü, odyoloji bölümü, sosyal hizmet uzmanları, aile danışmanları ve bu branşlarda eğitiminedevam eden lisans-lisansüstü üniversite öğrencileri.

Progrmaın Süresi

1 Gün

Banka Hesap Bilgileri
Altınbaş Üniversitesi
DENİZBANK / İstanbul Kurumsal
Iban: TR65 0013 4000 0096 8131 9000 05

Bilgi ve Kayıt için:
0212 604 01 00 / 2525
sem@altinbas.edu.tr

Programa kayıt olmak için ücretin ödenmiş ve dekontun sem@altinbas.edu.tr adresine iletilmiş olması gerekmektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır. Faturalar katılımcıların belirttikleri e-mail adreslerine gönderilecektir.

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında muhtelif nedenlerle kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda ilk 7 gün içerisinde eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Eğitimde 3 iş günü kala eğitim ücretinin %50'si kesilerek ücret iadesi yapılacaktır. Daha sonra yapılacak kayıt iptallerinde ücret iadesi yapılmayacaktır. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

Eğitim Ücreti:

432,00 ₺